Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 1078 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mici albe
  • 3 ardei rosii
  • 3 morcovi mari
  • 2 conserve de fasole rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • cca 500 gr. rosii foarte coapte de gradina
  • 2,5l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita tarhon in otet
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet:

Curatam ceapa, morcovii si ardeii.


Spalam legumele sub jet de apa rece.


Punem 3 linguri ulei de masline in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele,lasam la sotat cca 2-3 minute.


Adaugam rondelele de morcov, asezonam cu sare si piper, mai sotam alte 4-5 minute.


Rosiile spalate si curatate de codite se trec prin robot apoi se adauga peste legumele sotate.


Adaugam foaia de dafin si bobitele de mustar,punem capacul.


Lasam la fiert cca 10 minute, adaugam apa plata, lasam pana atinge punctul de fierbere, clatim boabele de fasole din cele doua conserve, le adaugam in ciorba si lasam la fiert alte 5 minute.


Oprim focul, adaugam tarhonul tocat si patrunjelul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

06.09.2015, 20:55

diaconta 1

06.09.2015, 21:46

Ce buna o fi fost

Gicuta69 1

07.09.2015, 06:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu Costita de porc