Ciorba de stevie

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 6703 vizualizari

 

Ciorba de stevie se serveste cu ceapa rosie sau verde.

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de stevie(proaspara sau congelata- doar frunzele)
  • 4 cartofi taiati cuburi
  • 2 cepe mici intregi
  • 1 morcov taiat feliute subtiri
  • 1 dovlecel taiat cuburi
  • 1 ardei capia rosu taiat bucati mici
  • 2 felii de telina taiata marunt
  • 1 conserva de rosii decojite tocate la blender
  • 2 linguri sare
  • 1 cana de bors acru
  • 1 legatura de leustean tocat
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Se pune ulei de masline in oala, se incinge si se rastoarna peste el cartofii, cele 2 cepe intregi, mocovul,dovlecelul, telina si ardeiul. Se lasa sa se caleasca putin. Intre timp se pun la fiert 1 litru apa si se rastoarna in oala. Se lasa sa fiarba 20 minute la foc potrivit dupa care mai adaugam 2 litri de apa. Se lasa iarasi sa fiarba 10 minute. Verificam daca au fiert legumele bine dupa care punem sucul de rosii, stevia si sarea.

Dupa cca 10 minute de fiert se adauga si borsul si se mai lasa putin sa fiarba. La sfarsit se pune leusteanul se opreste flacara la aragaz, se acopera oala si se lasa 10 minute acoperita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei zucchini cu smantana