Ciorba de cartofi cu piept de pui

de Angelina_Elena in Ciorbe, 21 Iun 2014 | 3979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3.5 l apa
  • 3 cartofi
  • 1 cana bulion
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • leustean si patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu piept de pui:

Spalam, curatam si taiem marunt legumele.

Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si o lasam pana se inmoaie.

Adaugam apoi morcovul si cartofii.

Acoperim cu un capac si amestecam din cand in cand. 

Dupa ce legumele sau calit, adaugam pieptul de pui spalat si taiat cubulete.

Lasam carnea sa se patrunda si sa se faca.

Adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic, pana cand legumele au fost aproape fierte.

Apoi adaugam bulionul, sare dupa gust, mai lasam 5 minute, oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul tocate fin.

Servim cu smantana si ardei iuti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN