Ciorba de perisoare

de alinaelena88 in Ciorbe, 2 Feb 2013 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei grasi
  • 2-3 cartofi medii
  • 500 g carne tocata de pui
  • o cescuta orez
  • 2 oua
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • 2 linguri bors magic
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Pregatim din carnea tocata, orezul si ouale amestecul pentru perisoare.Condimentam cu sare si piper pentru gust.

Dupa care tocam ceapa si ardeii marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Se calesc in oala in care vom face ciorba intr-o lingura de ulei si cu putin delikat pana se inmoaie legumele.Cand au inceput sa se inmoaie umplem oala trei sferturi cu apa si lasam focul mediu pana apa da in clocot.Cand a inceput sa clocoteasca lasam focul mic si punem perisoarele.Curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam in ciorba. Se lasa focul mediu si lasam sa fiarba.

Dupa 30-45 de minute incercam perisoarele si cartofii, iar cand sunt fierte adaugam bulionul, borsul magic, sare, piper si fideaua. Mai lasam 2-3 minute dupa care oprim focul si presaram leusteanul.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

eu folosesc bors magic cu smantana

2

la amestecul de perisoare se poate adauga si putina boia dulce si marar

3

la ciorba de perisoare in loc de delikat se poate folosi si sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare