Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 24 Oct 2010 | 6017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasola tarcata(colorata)
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ciolan afumat
  • sare
  • putina vegeta
  • 400 pasta de tomate
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat:

Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede)


A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine.


Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca fierbe bine.


Se pune fasolea ,zarzavaturile taiate si curatate,mai putin ceapa care se lasa intreaga,sare putina vegeta si se lasa sa fiarba 1 ora poate si mai bine


Cand fasolea si ciolanul sant fierte se pune pasta de tomate si tarhonul (eu am tarhon in otet si putin otet de la tarhon)


cu ceapa merge perfect

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

ela 1

26.10.2010, 01:55

da gatesti mai fata ca eu nu pot sa tin ritmul cu retetele tale

nadina73 1

26.10.2010, 10:43

elutadar sa le mai manci?lasa fac poze si ti le trimit prin posta

Adinacarla 1

28.10.2010, 00:54

buna, buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert rulouri fragede cu mac
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Compot de mure

de dantes 5

ieri la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

Spaghete cu chiftele si sos alb

de Meea 4

pe 19.09 la 18:56

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste