Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 21 Iul 2013 | 5180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai de fasole verde
  • 1 ceapa de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • 2 ardei diferit colorati
  • cca. 300 gr. pipt de porc afumat
  • 3 rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • rozmarin si patrunjel verde
  • apa

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

Curatam si spalam foarte bine legumele.


Le maruntim dupa preferita si le punem la fiert intr-o oala cu apa.


Pieptul de porc afumat se feliaza si se prajeste intr-o tigaie separat. Saram si condimentam dupa gust iar cand s-a rumenit adaugam o cana de apa, lasam sa mai fiarba cca 10 minute si golim continutul tigaii in oala cu ciorba.


Taiem rosiile bucati, prezaram rozmarin si le adaugam peste ciorba. Mai lasam la fiert 40 min. , stingem focul si decoram ciorbita cu patrunjel verde tocat.


Servim cu ardei iute.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se poate servi si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

kukibella 1

22.07.2013, 14:19

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:24

buna ciorba

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 07:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana (varianta mea rapida)