Ciorba de salata dreasa cu ou

de Sim0na in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 2086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata mare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac mic
  • 1/2 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • 1 lingura delikat
  • 1 lingura bors magic
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata dreasa cu ou:

Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare.


Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Am adaugat si morcovul si pastarnacul date prin razatoarea mare, si ardeiul tocat marunt. Cand s-au inmuiat putin am adaugat cca 3 litri de apa si o lingura de sare, si am lasat sa fiarba. Dupa cca 20 minute am adaugat suc de rosii, iar dupa cateva clocote am pus si bucatile de salata. Dupa cca 5 minute am adaugat borsul si delikatul. Am mai lasat cateva clocote, am pus verdeata tocata si cele doua oua batute. Cand ouale au „inflorit”, am stins focul.


Am papat ciorbita cu paine de secara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

15.02.2012, 20:11

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 09:05

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 12:18

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu zdrente