Ciorba de vara cu legume si hrisca

de Valclaudia in Ciorbe, 15 Aug 2015 | 1429 vizualizari

 

va invit la o portie de ciorba de post, absolut delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov marisor
  • 1 ardei gras galben/portocaliu
  • 1 mana pastai proaspat culese
  • 1 mana de boabe de fasole scoase din pastai
  • 1 conserva boabe de mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3 rosii mari de gradina,foarte coapte
  • 100 gr. boabe de hrisca
  • 2,5l apa plata rece
  • marar si patrunjel verde dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara cu legume si hrisca:

Curatam si spalam legumele.


Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucati.


Lasam la calit 2-3 minute.


Adaugammorcovul feliat, pastaile rupte bucati, boabele de fasole scoase din pastai , presaram sare si piper dupa gust.


Lasam sa se caleasca legumele cca 5 minute, adaugam rosiile trecute prin robot si apa plata si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele.


Adaugam hrisca clatita in apa rece si mazarea scursa din conserva.


Mai fierbem ciorba 15 minute la foc potrivit.


Presaram marar verde si patrunjel proaspat cules si tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara cu legume si hrisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ianculubita 1

16.08.2015, 10:47

Mmmm,ce adunare de legume gustoase!!

Andreea Caroline 1

16.08.2015, 13:07

-Licurici- 1

17.08.2015, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta