Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 16664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg fasole
  • -1 morcov mare
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 ardei
  • -200 g afumatura
  • -3 rosii
  • -4 lg bulion
  • -3 lg faina
  • -ulei
  • -marar
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce s-a calit ceapa  se adauga faina si se amesteca bine,apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete.

Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta.
Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete,usturoiul zdrobit ,bulionul,delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul.Se toaca multttt marar.Se poate servi cu smantana.

Ador aceasta mancarica,dar eu zic ca exista niste secrete pentru a savura la maxim aceasta bunatate:))
1)sa contina muuult usturoi si marar
2)sa fie servita in castron de pamant
3)sa fie servita imediat ce am oprit focul chiar daca afara sunt 36 de grade:)):))


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Laly 1

29.07.2010, 13:30

Nici de la asta nu pot lipsi

madi_marin 1

29.07.2010, 16:26

arata tare bine si e super gustoasa....

Bunica 1

30.07.2010, 09:19

am mancat in Ardeal o ciorbita ca asta. E foarte , foarte buna ! Cum am vazut-o si am citit ingredientele si modul de preparare ......precum vezi.... am inceput sa salivez

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu afumatura