Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 13224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg fasole
  • -1 morcov mare
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 ardei
  • -200 g afumatura
  • -3 rosii
  • -4 lg bulion
  • -3 lg faina
  • -ulei
  • -marar
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce s-a calit ceapa se adauga faina si se amesteca bine,apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete.


Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta.

Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete,usturoiul zdrobit ,bulionul,delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul.Se toaca multttt marar.Se poate servi cu smantana.


Ador aceasta mancarica,dar eu zic ca exista niste secrete pentru a savura la maxim aceasta bunatate:))

1)sa contina muuult usturoi si marar

2)sa fie servita in castron de pamant

3)sa fie servita imediat ce am oprit focul chiar daca afara sunt 36 de grade:)):))




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Laly 1

29.07.2010, 13:30

Nici de la asta nu pot lipsi

madi_marin 1

29.07.2010, 16:26

arata tare bine si e super gustoasa....

Bunica 1

30.07.2010, 09:19

am mancat in Ardeal o ciorbita ca asta. E foarte , foarte buna ! Cum am vazut-o si am citit ingredientele si modul de preparare ......precum vezi.... am inceput sa salivez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca