Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mi-a facut pofta Irina cu ea, asa ca a trebuit sa o prestez si eu. Buna tare!
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Zarzavatul se curata si se taie rondele.
Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si zarzavatul si se calesc legumele 2-3 minute.
Se pune apa si se fierbe 10-15 minute.
Se adauga fasolea verde si se mai fierbe 20 minute.
Se adauga rosiile taiate cubulete si zeama de varza si se mai fierbe inca 10 minute.
Se potriveste de sare si piper, se pune leusteanul tocat marunt si se opreste focul.
Se bate bine oul si se amesteca cu smantana intr-un castron mai mare.
Se ia din ciorba fierbinte si se pune in castron peste smantana ca sa ajunga la aceeasi temperatura.
Se rastoarna castronul in oala cu ciorba si se amesteca bine.
Se mananca calda cu ardei iute, cui ii place!
Pofta Buna!
1
Se poate face si cu bors, ca in reteta originala.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult