Ciorba de porc si pui

de robert_badica in Ciorbe, 26 Aug 2015 | 800 vizualizari

 

Nu mai facusem demult o ciorba buna,care sa iti incante papilele gustative!
Aceasta ciorba e delicioasa,mai ales daca o servesti cu ardei iute! Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de pui (aripi,pulpe inferioare)
  • 500 gr. oase de porc
  • 3 cepe
  • o jumatate de telina
  • 2 ardei rosii
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii intregi
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • bors (dupa gust)
  • sare
  • leustean proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc si pui:

Intr-o oala punem oasele de porc, carnea de pui, cepele si telina taiate cubulete, morcovi rasi si ardei tocati marunt, acoperim cu apa (cam de trei litri) si punem oala pe foc. Lasam sa fiarba si din cand in cand spumam, cu o spumiera.


Dupa ce carnea si legumele s-au fiert, adaugam cartofii si ii lasam sa fiarba, acoperind oala cu un capac. Cand cartofii sunt patrunsi, adaugam rosiile din conserva, acoperim din nou cu capacul si lasam sa mai dea 2-3 clocote. Apoi punem borsul si lasam sa fiarba timp de 10 minute. In ultimele minute adaugam oul batut, amestecand repede.


Oprim focul, adaugam sarea si leusteanul tocat marunt si servim!

 

TIPS-URI

1

Bineinteles ca puteti folosi si rosii proaspete,in locul celor conservate

2

Daca vreti puteti pune si "delikat" sau "vegeta"

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

27.08.2015, 10:08

robert_badica 1

27.08.2015, 11:24

Rocsi 1

27.08.2015, 20:41

Vin si eu la o portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana