Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei

de cristinutanicolita in Ciorbe, 15 Ian 2016 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde congelata
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 borcan mic zacusca de dovlecei
  • 2 capatani usturoi
  • patrunjel uscat
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei:

Ceapa se curata, spala si se taie.

Morcovul se curata, spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.

Intr-o oala se pun 2 lg ulei, se adauga ceapa si morcovul si se calesc.

Dupa cateva minute se adauga fasolea si apa fiarta cat sa acopere fasolea.

Dupa 15 min se adauga rosiile si zacusca.

Dupa ce totul este fiert se adauga usturoiul pisat si patrunjelul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

17.01.2016, 10:58

Buna!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:07

Delicioasa ciorbica!

cristinutanicolita 1

18.01.2016, 17:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de fasole cu cimbru