Ciorba de fasole verde (post)

de nadina73 in Ciorbe, 23 Noi 2010 | 10606 vizualizari

 

Daca ati fost harnice(asa ca mine.........haha) si aveti pusa fasole galbena in borcane,nici o problema ciorbica va fi gata cat ai clipi. Si buna si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole galbena cu zarzavaturi 800 g
  • 2,5 litri apa
  • putina sare
  • 2 cuburi vegeta de casa
  • 200 pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura otet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde (post):

O ciobica foarte rapida si buna. Se pune apa la fiert cu sare si cuburile de vegeta naturala (vezi reteta) cand incepe sa fiarba se pune fasolea din borcan. Se lasa sa dea 2 clocote .


Se pune ulei intr-o tigaie, se pune faina si se amesteca 3 minute sa isi schimbe putin culoarea dupa care se pune pasta de tomate, otetul si putin de tot zahar(1 lingurita rasa) si 2 polonice din supa fierbinte. Se amesteca bine dupa care se pune peste ciorba.


Pt a evita unele reclamatii de la barbatii mei ,eu dau prin trecuratoare acel rantas sau cum s-o mai numi el, si atunci nu raman cocoloase in ciorba si faina se arunca ce ramane in strecuratoare.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde (post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kamy 1

24.11.2010, 23:53

ce-mi plac ciorbele 5f

Bucataras Medi 1

25.11.2010, 18:32

gospodina mai esti..................

babi5 1

16.12.2014, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana