Ciorba de rosii cu galuste

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 8 Ian 2015 | 2271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un morcov;
  • un ardei;
  • doua cepe;
  • 4 linguri ulei;
  • o lingura de baza pentru mancaruri;
  • doua oua;
  • circa 100g gris;
  • o cutie 400g de rosii decojite;
  • sare;
  • patrunjel verde/uscat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu galuste:

Se curata, se spala, se toaca si se pun la fiert morcovul, ardeiul si cepele. Mai tarziu se adauga uleiul si o lingura de baza pentru mancare.


Dupa aceea se pregatesc galustele: se bat doua oua intr-un castron, dupa care se adauga aproximativ 100g de gris. Se lasa sa se odihneasca circa 10 minute, dupa care se ia cate o jumatate de lingurita (care trebuie sa fie umeda) din compozitie si se pun galustele astfel formate in ciorba.


Dupa ce se fierb galustele, se adauga rosiile decojite si taiate. Se mai tine ciorba la foc timp de cateva minute, dupa care se potriveste de sare si se adauga patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Cantitatea de gris folosita depinde de marimea oualor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

08.01.2015, 12:31

foarte buna

reisnaor_2006 1

08.01.2015, 13:44

gustoasa

dantes 1

10.01.2015, 11:25

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu galuste