Ciorba de gaina

de deyutzky in Ciorbe, 12 Mai 2013 | 4138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina(spate, gat, aripi, pipota, ficatei, gherute)
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • fidea
  • patrunjel proaspat
  • 1 legatura de loboda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Carnea se spala bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat primul clocot, cu o spumiera se ia toata spuma si se lasa la fiert peste 1 ora (atat cat este nevoie).


Se adauga ceapa, morcovul si rosia tocate marunt. se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pun cartofii si dovlecelul taiati cuburi, apoi adaugam cele 2 linguri de zarzavat.


Se adauga borsul, fideaua, loboda si sare dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba aprox 20 de min.


Cand ciorba este gata, se opreste focul si se presara deasupra patrunjel verde.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Geanina87 1

12.05.2013, 22:19

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 21:20

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 00:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare