Ciorba de gaina si cartofi

de AnyCostescu in Ciorbe, 15 Oct 2012 | 6016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 l apa
  • 1 gaina(se poate folosi si pui)
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 3 radacini patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 5 lg bors acru(sau 3 lg bors magic)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina si cartofi:

Speli gaina, o pui la fiert in apa si o lasi sa dea un clocot. Arunci apa, speli din nou gaina si o pui din nou in apa. Cand este aproape fiarta, scoti gaina intr-un castron, o bucatesti si o faci pane. In supa ramasa pui la fiert morcovii, ceapa si cartofii taiati cubulete. Cand sunt fierte legumele, iei oala deoparte, adaugi patrunjelul, borsul si adaugi carnea pane.

Servesti ciorba cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

15.10.2012, 19:49

Buna ciorba, mai ales acum ca a venit frigul

AnyCostescu 1

15.10.2012, 20:13

Angelina_Elena 1

18.10.2012, 01:07

ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina, cu galuste de gris