Ciorba de legume

de Rocsi in Ciorbe, 4 Noi 2010 | 5345 vizualizari

 

Tot am vazut pe bucataras ciorba cu pastai si mi s-a facut pofta...asa ca am pus-o de o oala de ciorba ...

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan 800 gr pastai verzi
  • 6,7 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • un pastarnac
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei verde
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • bors de acrit
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de gogosari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Intai de toate pregatim legumele: cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem cubulete mici. Ceapa o curatam,o spalam o tocam marunt. Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Pastarnacul il curatam si il taiem bucatele mici. Ardeiul rosu si verde il curatam de seminte si il taiem patratele. Patrunjelul il spalam ,ii taiem cozile si il taiem marunt. Leusteanul il spalam si il tocam maruntel.

Intr-o oala punem uleiul. Cand s-a incins punem ceapa si ardeiul rosu cu cel verde la inabusit la foc foarte mic circa 2 minute, apoi punem cartofii cubulete si ii acoperim bine de tot cu apa,ca pentru ciorba. Dam focul potrivit si lasam sa fiarba. Dupa vreo 5 minute de fiert ,adaugam morcovul si pastarnacul.Pastaile le spalam bine il multe ape si le taiem in doua. Cand cartofii au fiert mai bine de jumatate adaugam pastaile(ale mele erau fierte,daca sunt nefierte le puneti mai la inceput).. Condimentam cu sare ,piper si punem si pasta de gogosari.

dam cateva clocote si punem si patrunjelul si leusteanul , iar la urma punem bors dupa gust. Mai dam cateva fierturi si gata ciorba.

se serveste cu smantana(sau simpla in zi de post).

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:38

si eu vreau o portie.....imi place tare mult................

Rocsi 1

07.11.2010, 19:42

medi

elena1988 1

11.02.2011, 15:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu leustean, de post