Ciorba radauteana

de Miha in Ciorbe, 31 Iul 2009 | 6169 vizualizari

 

Am facut putina ciorba radauteana,ca mi-a fost frica de mofturosii mei,ca nu vor manca. Dar m-am inselat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 2 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cate ori este nevoie.Se adauga legumele curatate,intregi.


Dupa ce au fiert,se strecoara supa.Pieptul de pui se taie fasii,iar legumele se paseaza.


Se pune supa din nou la fiert,dupa care se suspenda carnea si legumele pasate.


Usturoiul se piseaza,se pune intr-o strecuratoare si se toarna peste el cateva polonice din ciorba radauteana.Se arunca dupa ce am usturoiat supa dupa gust. Se potriveste gustul si de sare si piper.


Galbenusurile se bat si se amesteca cu smantana si se adauga in ciorba radauteana, amestecand usor.


Se mai fierbe cateva minute ciorba radauteana, apoi se opreste focul si se lasa "sa se aseze".



TIPS-URI

1

Ciorba radauteana se serveste cu verdeata proaspat tocata si zeama de lamaie dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Miha 1

31.07.2009, 22:10

Dany,daca stiam trimiteam un mail.

Bucataras 1

01.08.2009, 01:06

ciorba

Miha 1

01.08.2009, 01:11

hi hi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv chec sarat cu legume
  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

ieri la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

ieri la 13:21

Legume trase la tigaie cu ficatei de pui

de katty 6

pe 03.03 la 09:17

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana