Ciorba ardeleneasca de pui

de Sidy in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 12408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne pui
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 cana zer
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de pui:

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.

Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.

Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.

Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.

Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.

Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

carmenvlad 1

27.02.2011, 13:36

Ce pot sa spun? Intotdeauna o ciorba ardeleneasca este binevenita. Arata super. Felicitari!!

mamaieelena 1

01.03.2011, 14:53

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:18

buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte Bostanei
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa gulas la slow cooker Crock Pot

de katty 6

ieri la 19:48

Desert tort cu crema de mascarpone cu frisca si afine

de RODIMUR 7

ieri la 13:36

Vinete cu chorizo si parmezan la cuptor

pe 18.10 la 22:41

Desert prajitura cu nuca si merisoare

de katty 6

pe 18.10 la 21:36

Ardei umpluti cu orez, in sos de rosii la slow cooker Crock Pot

de katty 6

pe 18.10 la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat