Ciorba ardeleneasca de pui

de Sidy in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 8820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne pui
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 cana zer
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de pui:

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare iar celelalte legume se spala , se curata si se taie marunt mai putin ceapa care dupa ce s-a curatat se lasa intreaga.

Carnea spalata se pune la fiert in apa cu sare si in momentul cand fierbe se spumuieste.

Se adauga zarzavatul si celelalte legume, se completeaza cu apa daca mai este nevoie si se asezoneaza, lasand apoi sa fiarba bine toate.

Cand sunt toate fierte se stinge focul sub ciorba.

Galbenusurile se amesteca bine cu smantana si se adauga apoi un polonic cu ciorba fierbinte. Amestecam si rasturnam compozitia peste ciorba.

Acrim ciorba cu zer sau cu ce va place mai mult, dar zerul ii da un gust mai bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

carmenvlad 1

27.02.2011, 13:36

Ce pot sa spun? Intotdeauna o ciorba ardeleneasca este binevenita. Arata super. Felicitari!!

mamaieelena 1

01.03.2011, 14:53

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:18

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste manastiresc