Ciorba de legume

de La Ancuta in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 5913 vizualizari

 

Am primit niste fasole pastai si pentru ca nu vroiam o simpla ciorba de pastai am mai adaugat cate ceva si am facut o ciorba de legume usoara si buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 1/2 varza mica
  • 1 farfurie fasole pastai
  • 1/2 dovlecel
  • 2 maini mazare verde
  • 2 linguri bulion
  • cimbru
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam legumele. Taiem ceapa marunt si o punem la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa. Adaugam apoi morcovii taiati rondele si ardeiul taiat cubulete. Lasam 1-2 minute iar apoi adaugam telina taiata cubulete.

Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat cateva clocote putem adauga rosiile taiate marunt. Eu nu le-am despielitat, dar daca doriti o
puteti face.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand morcovii sunt fierti de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.

Dupa ce a fiert si fasolea de jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam cimbrul si bulionul.

Cand toate legumele au fiert potrivim de sare si piper si adaugam leustean si patrunjel verde tocat iar apoi stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume proaspete