Ciorba de rosii cu galusti de gris

de luminita_31 in Ciorbe, 15 Aug 2013 | 3025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 kg rosi
  • ulei
  • verdeata(leustean si frunze de telina)
  • 100g gris
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu galusti de gris:

Se curata legumele si se spala.Apoi tocam ceapa cu morcovul si le punem la calit cu un pic de ulei.Ardeiul gras impreuna cu cartofii se adauga dupa ce se calesc bine ceapa si morcovii.


Se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba pana ce cartofii se inmoaie .Intre timp se oparesc rosiile se cojesc de aceea pielita si se dau prin robotul de pasat.


Se fac galustile din cele 2 oua si gris; puneti si putina sare.


Se formeaza galustile cu lingurita si se adauga la legumele fierte,dupa ce au fiert galustile.


Se adauga rosiile pasate, se sareaza si se adauga verdeata tocata marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu galusti de gris" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

FlaviaD 1

16.08.2013, 12:29

Buna ciorbita, insa poza cred ca trebuie miscata sau asezata altfel

Rocsi 1

16.08.2013, 15:49

Bine ai venit

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu carne de porc