Ciorba de legume

de La Ancuta in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 5938 vizualizari

 

Am primit niste fasole pastai si pentru ca nu vroiam o simpla ciorba de pastai am mai adaugat cate ceva si am facut o ciorba de legume usoara si buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 1/2 varza mica
  • 1 farfurie fasole pastai
  • 1/2 dovlecel
  • 2 maini mazare verde
  • 2 linguri bulion
  • cimbru
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam legumele. Taiem ceapa marunt si o punem la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa. Adaugam apoi morcovii taiati rondele si ardeiul taiat cubulete. Lasam 1-2 minute iar apoi adaugam telina taiata cubulete.

Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat cateva clocote putem adauga rosiile taiate marunt. Eu nu le-am despielitat, dar daca doriti o
puteti face.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand morcovii sunt fierti de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.

Dupa ce a fiert si fasolea de jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam cimbrul si bulionul.

Cand toate legumele au fiert potrivim de sare si piper si adaugam leustean si patrunjel verde tocat iar apoi stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume