Ciorba de legume

de katty in Ciorbe, 30 Oct 2021 | 4396 vizualizari

 

Vremea rece de afara ne indeamna sa mancam o ciorbita fierbinte plina de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 dovlecei tineri
  • 200 gr naut fiert in prealabil
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si presaram putina sare.

Cand acestea s-au inmuiat usor, adaugam si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat usor adaugam stingem cu apa calda si adaugam dovleceii.Adaugam rosiile pasate dupa ce legumele au fiert 15 minute. Dupa  ce au fiert si rosiile aproximativ 10 minute adaugam nautul, sare si piper dupa gust.Daca este nevoie mai adaugam apa si mai fierbem 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare