Ciorba de legume cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Dec 2013 | 2042 vizualizari

 

am facut un obicei sa pastrez tulpina de la broccoli la congelator si s-o folosesc la ciorbe

 

INGREDIENTE

  • tulpina de la 1 broccoli
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 cartofi maricei
  • 2 rosii
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • oase garf afumate (cca 500 gr.)
  • 2 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • cateva boabe de piper
  • sare s piper dupa gust
  • frunze de patrunjel si de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu afumatura:

Curatam legumele,le spalam si le taiem dupa preferinta.


Calim mai intai ceapa si ardeiul in 2 linguri de ulei.


Adaugam rosiile taiate,morcovul taiat cubulete, boabele de piper si foaia de dafin.


Punem 3-4 cani cu apa,oasele (spalate in apa rece) si lasam cca.30 minute oala acoperita la foc potrivit.


Incercam cu o furculita carnea, daca patrunde furculita prin ea, e momentul sa adaugam tulpina de la broccoli taiata bucati si cartofii taiati cubulete. Mai adaugam 3 cani cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se desprinde carnea de pe oase si fierb legumele.


La final adaugam pasta de tomate, condimentam dupa gust si mai dam cateva clocote.


Presaram verdeata tocata si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

03.12.2013, 10:03

ce ciorba buna

diaconta 1

04.12.2013, 08:55

Printre preferatele mele

babi5 1

15.12.2013, 00:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare