Ciorba de legume, cu bors de casa

de Ina in Supe/Ciorbe, 15 Iun 2010 | 30094 vizualizari

 

O bunatate, pe caldurile astea !

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • pastarnac
  • telina
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 200 g mazare verde si / sau fasole pastai
  • o mana de loboda   
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors
  • sare
   
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume, cu bors de casa:

 

        Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare  ( dovleceii se pun la fiert  ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi  adaugam  si  loboda tocata  marunt .  Cand  toate legumele  s-au fiert, adaugam borsul fierbinte  si  potrivim de sare .

        Oprim focul si adaugam leustean verde tocat marunt.

                                                                               

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume, cu bors de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cioba cu legume si perisoare de pui