Ciorba de legume cu fasole boabe

de T I M E A in Ciorbe, 25 Mar 2013 | 1804 vizualizari

 

O ciorba cu multe legume ideala pentru perioada postului.

 

INGREDIENTE

  • 2.5 l apa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • o felie telina radacina
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei verde
  • 1 conserva mica fasole boabe
  • 100-150 ml suc de rosii
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu fasole boabe:

Intr-un vas de 2.5 l punem apa la fiert.


Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul il tocam marunt, patrunjelul si morcovii le taiem rondele iar telina si gulia le taiem cubulete mici.


In momentul in care fierbe apa punem toate legumele in vas si lasam sa fiarba la foc potrivit. Adaugam pe parcurs sare.


Cand legumele sunt aproape fierte adaugam fasolea boabe scursa de apa si spalata.


Lasam sa fiarba aprox 5 minute apoi adaugam sucul de rosii, tarhonul tocat marunt si piper.


Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi oprim focul si servim ciorba calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Aurelia 07_07 1

25.03.2013, 21:15

Place ciorbita De salata si de loboda numai rece este buna.

T I M E A 1

25.03.2013, 21:17

Claudia , mamaieelena

T I M E A 1

25.03.2013, 21:18

Ica-mama . Ciorba de salata sau alte frunze mari si verzi nu mananc si nici nu cred ca voi manca vreodata , asa ca la alea nu ma pronunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza- de post