Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii

de T I M E A in Ciorbe, 11 Noi 2012 | 2396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 2.5 l apa
  • 1 cub knorr legume
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 150-200 ml suc de rosii

Pentru galuste:

  • 1 ou
  • 3 linguri gris
  • un strop de ulei
  • un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii:

Curatam si spalam legumele.


Taiem morcovii si pastarnacul rondele iar ceapa si ardeiul le tocam marunt.


Punem apa la fiert si in momentul fierberii turnam legumele de mai sus.


Adaugam gulia taiata cubulete si cubul knorr.


Adaugam sare si piper dupa gust.


Lasam la fiert pana sunt fierte toate legumele apoi adaugam sucul de rosii.


Pentru galuste, batem oul cu un pic de sare si adaugam treptat in ploaie cele trei linguri de gris si un strop de ulei.


Cu o lingurita luam din compozitie si punem in ciorba lasand sa clocoteasca. Stropim deasupra cu apa rece. Dupa aprox 5 minute le intoarcem de pe o parte pe alta si la fel stropim cu apa rece si mai lasa inca 5 min.


Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

T I M E A 1

13.11.2012, 15:13

Laura azi vad ca iti sunt pe plac mancarurile mele. Ma bucur

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 13:56

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:37

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bors de pui