Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii

de T I M E A in Ciorbe, 11 Noi 2012 | 5616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 2.5 l apa
  • 1 cub knorr legume
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 150-200 ml suc de rosii

Pentru galuste:

  • 1 ou
  • 3 linguri gris
  • un strop de ulei
  • un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii:

Curatam si spalam legumele.

Taiem morcovii si pastarnacul rondele iar ceapa si ardeiul le tocam marunt.

Punem apa la fiert si in momentul fierberii turnam legumele de mai sus.

Adaugam gulia taiata cubulete si cubul knorr.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Lasam la fiert pana sunt fierte toate legumele apoi adaugam sucul de rosii.

Pentru galuste, batem oul cu un pic de sare si adaugam treptat in ploaie cele trei linguri de gris si un strop de ulei.

Cu o lingurita luam din compozitie si punem in ciorba lasand sa clocoteasca. Stropim deasupra cu apa rece. Dupa aprox 5 minute le intoarcem de pe o parte pe alta si la fel stropim cu apa rece si mai lasa inca 5 min.

Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu galuste si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

T I M E A 1

13.11.2012, 15:13

Laura azi vad ca iti sunt pe plac mancarurile mele. Ma bucur

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 13:56

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:37

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu galuste de branza feta