Ciorba de legume cu praz si bors

de MoliCook in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 9922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire praz
  • 2 buc de pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 4 linguri orez
  • bors (eu am folosit bors magic :( )
  • sare
  • leustean
  • 1 ling suc de rosii
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu praz si bors:

Se spala si se toaca toate legumele si se pun la fiert in apa fierbinte (fara cartofi), se lasa sa fiarba aprox 25-30 de min, se pune orezul spalat in cateva ape, mai lasam 5-10 minute si adaugam si cartofi taiati cubulete, eu am pus si 1 ling de suc de rosii, se pune si 1 ling de ulei.

Verificam daca orezul si cartofii sau fiert si spre final adaugam borsul. Eu la 3 litri de ciorba  am pus 3 linguri de borg magic. Mai lasam pe foc 2 minute, oprim focul si punem leusteanu' tocat, eu am avut leustean uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu praz si bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda