Fasole batuta

de ana in Mancaruri de post, 3 Iun 2010 | 2610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2  cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr telina
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • 200 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o punem cu 3 ore inainte de preparare la inmuiat.O oparim apoi o punem in apa fierbinte la fiert impreuna cu morcovul si telina.


Cand e bine fiarta scurgem si pastram 1 cana de zeama ,dam deoparte morcovul si telina si pasam,in functie de necesitate adaugam zeama.


Cand se mai raceste putin adaugam uleiul,otetul si 1 ceapa tocata fin.Punem sare dupa gust.


Intr-o cratita calim 1 ceapa in 3-4 linguri de ulei pana devine aurie ,apoi adaugam bulionul si il clocotim putin.


Punem fasolea intr-un bol si o acoperim cu sos.O dam la rece pentru 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

04.06.2010, 19:08

ana ce idea buna ca uite chiar mi-a ramas niste fasole si sa vezi ce o bat eu acum! imi place cum ai prezentat-o! sa cu mot, fandosita!

ana 1

06.06.2010, 12:23

Mariana ,multumesc frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Din bucataria bunicii - mancarea cosasilor