Fasole batuta

de ana in Mancaruri de post, 3 Iun 2010 | 1514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2  cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr telina
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • 200 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea o punem cu 3 ore inainte de preparare la inmuiat.O oparim apoi o punem in apa fierbinte la fiert impreuna cu morcovul si telina.

Cand e bine fiarta scurgem si pastram 1 cana de zeama ,dam deoparte morcovul si telina si pasam,in functie de necesitate adaugam zeama.

Cand se mai raceste putin adaugam uleiul,otetul si 1 ceapa tocata fin.Punem sare dupa gust.

Intr-o cratita calim 1 ceapa in  3-4 linguri de ulei pana devine aurie ,apoi adaugam bulionul si il clocotim putin.

Punem fasolea intr-un bol si o acoperim cu sos.O dam la rece pentru 2 ore.

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole batuta-0
Fasole batuta-1
Fasole batuta-2
Fasole batuta-3

COMENTARII (13)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

04.06.2010, 19:08

ana ce idea buna ca uite chiar mi-a ramas niste fasole si sa vezi ce o bat eu acum! imi place cum ai prezentat-o! sa cu mot, fandosita!

ana

ana 1

06.06.2010, 12:23

Mariana ,multumesc frumos

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!