Zacusca rapida de vinete

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 1990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca rapida de vinete:

Vinete si ardeii le coacem pe plita, apoi le curatam.


Taiem marunt ceapa, iar morcovii ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


Intr-o cratita punem uleiul la incins apoi adaugam ceapa.


Lasam sa se calesca putin, apoi adaugam morcovul si mai lasam 5 minute.


Intre timp taiem ardeii, apoi ii punem peste ceapa si morcovi.


Lasam sa se caleasca impreuna vreo 5 minute, apoi punem si vinetele tocate.


Condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi adaug foaia de dafin.


Lasam sa fiarba, vreo 20 de minute, pana scade zeama lasata de legume.


Se serveste rece pe paine si e perfecta pentru o zi de post!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca rapida de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Satisfyyourcravings 1

03.04.2013, 22:19

Iubesc zacusca!

Rocsi 1

03.04.2013, 22:35

Si cu putina paine prajita e chiar buna

Angelina_Elena 1

03.04.2013, 22:40

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati umpluti cu legume