Ciorba de leurda

de Lau in Ciorbe, 17 Mai 2011 | 9433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de leurda
  • 1 legatura de loboda rosie
  • ceapa verde
  • leustean verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 rosie
  • 1 ardei rosu
  • bors
  • sare
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

 eu am facut ciorba in apa care am fiert niste carne de pui

am spalat leurda, loboda, rosia, ardeiul si le-am tocat. Le-am pus la fiert, cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta de tomate, mararul, leusteanul spalat si tocat si orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul am adaugat bors si sare dupa gust.

am facut omleta din 2 oua si am taiato fasii mici, dupa care am adaugat in ciorba. Adaugam si patrunjelul si stingem focul, acoperim oala 5 min dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec