Ciorba de linte

de Valclaudia in Mancaruri de post, 6 Noi 2013 | 4871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. linte uscata (pe care o tinem de seara pana dimineata la hidratat in apa rece)
  • 1/2 borcan zarzavat pentru ciorbe (radacina de telina, morcov, patrunjel)
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe portivite
  • 2 ardei rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cateva boabe de piper
  • maghiran uscat
  • frunze proaspete de telina, marar, patrunjel
  • cca 4 l apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de linte:

Lasam de seara pana dimineata lintea la hidratat in apa rece.


Curatam legumele, le spalam si le taiem marunt.


Calim ceapa si ardeiul in ulei la foc mic.


Adaugam pasta de tomate, foaia de dafin, condimentele, mai lasam 2-3 minute la calit apoi adaugam zarzavatul pentru ciorba, lintea scursa din apa in care s-a hidratat si completam oala cu apa.


Lasam sa fiarba totul la foc mic pana fierb toate legumele.


La final presaram verdeata tocata marunt, lasam cateva minute oala acoperita (cu focul stins) sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

06.11.2013, 10:38

ce buna!

laura_n 1

06.11.2013, 11:01

de data asta chiar ma hotarasc sa o fac si eu

Krystyan Trendy 1

03.06.2014, 12:50

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de linte