Ciorba de linte cu prosciutto

de Valclaudia in Ciorbe, 8 Mar 2015 | 1354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 150 gr., prosciutto
  • 1/2 borcan zarzavat pentru ciorbe (radacina de morcov, pastarnac, telina)
  • 3 linguri de ulei
  • bobite de mustar, 1 lingurita
  • 200 gr. linte uscata
  • 2 linguri pasta de bulion
  • 1 foaie de dafin
  • tarhon in otet, dupa gust
  • sare si piper dupa gust
  • 1,5 l apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de linte cu prosciutto:

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece. Ceapa tocata marunt o calim in ulei 2- minute, adaugam feliile de prosciute taiate fasii, apoi boabele de linte uscata. Punem apa rece, adaugam foaie dae dafin, asezonam cu sare si piper dupa gust,adaugam si bobitele de mustar si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit pana se inmoaie lintea. Adaugam 1/2 borcan legume pentru ciorba, 2 linguri de bulion, tarhon din otet dupa gust, mai lasam sa clocoteasca cateva minute si servim ciorba cu ardei iute.


Un deliciu, pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

09.03.2015, 09:03

delicioasa

monik80 1

09.03.2015, 15:54

gustoasa

Panacris 1

10.01.2016, 11:49

Super idee! Acum o pun la foc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de linte cu afumatura