Ciorba de mazare cu gogosari marinati

de mihaelar63 in Ciorbe, 28 Mar 2015 | 1390 vizualizari

 

Diferenta la aceasta ciorba a fost folosirea gogosarilor marinati. Am fiert in ciorba si o bucata de os de vitel. In poze nu a mai ajuns, a fost devorat cald :D

 

INGREDIENTE

  • 1 os vitel [1kg] cu multa carne
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 1 morcov cuburi
  • 1 cana cu mazare verde congelata
  • 2 gogosari marinati : http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-in-otet-66070.html
  • 2 cepe verzi rondele
  • 2 linguri ulei
  • 3 oua
  • 1 lingura untura curcan
  • faina alba
  • 1 pahar smanatana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare cu gogosari marinati:

Osul se pune la fiert in 2 l apa sarata la oala sub presiune 20 minute.


In doua linguri de ulei am calit usor ceapa si morcovul .


Am adaugat peste acestea zeama fierbinte si osul cu vitel si am continuat fierberea 10 minute [ in oala obisnuita ].


Se pune mazarea si gogosarii acrii .


Din oua batute , grasime de curcan , faina si sare se face un aluat molcut . Din acest aluat se ia cu lingura trecuta in zeama fierbinte galuscute mici si subtirele si se introduc ciorba ce fierbe la foc moderat .


Dregeti ciorba cu smantana si zeama de la gogosari daca doriti mai acra . Piperati .


Daca au trecut 5 minute de cand fierb galuscutele adugati 1 canita de apa rece , amestecati , puneti capacul si opriti focul .


Serviti ciorba calda cu verdeata presarata deasupra .

 

TIPS-URI

1

Untul sau grasimea [ moale] adaugate la galustele de faina le vor face mai pufoase .

2

Treceti lingura prin ciorba fierbinte la fiecare galusca . Astfel galustele se vor desprinde usor de lingura si vor avea o forma frumoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

jolygina 1

30.03.2015, 00:02

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:13

Jolygina

mirela0911 1

31.03.2015, 14:13

Cum arata ciorbele tale! Toate-s una si una!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu afumatura