Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 22 Apr 2019 | 485 vizualizari

 

Este preferata mea si nelipsita de Paste! Iar cu Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este gata atat de repede si tare usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de miel cu os pentru ciorba 
  • 1 morcov 
  • 1 pastarnac 
  • 1 ceapa 
  • ½ telina mica 
  • 300 ml bors 
  • 2 oua 
  • 100 g smantana 
  • 50 g orez 
  • sare dupa gust 
  • 1 lgt piper cu lamaie 
  • 1 lgt nucsoara rasa 
  • 1 lgt frunze de coriandru uscat 
  • tarhon proaspat si patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:


  • Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.

  • Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.

  • Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.

  • Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.

  • Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.

  • Seteaza programul Soup pentru 15 minute.

  • Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.

  • Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.

  • La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

24.04.2019, 03:22

Faina asezonare !!! De retinut

Oana 1

24.04.2019, 15:16

Daaa, nelipsita nucsoara, tarhon si leustean de baza

dantes 1

01.05.2019, 09:59

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert rulouri fragede cu mac
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Compot de mure

de dantes 5

ieri la 11:02

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

pe 19.09 la 19:57

Spaghete cu chiftele si sos alb

de Meea 4

pe 19.09 la 18:56

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana, cu piept de pui