Ciorba de miel reteta

de Panacris in Ciorbe, 14 Apr 2012 | 2866 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • carne de miel 700 g.,
  • morcovi 3 bucati,
  • pastarnac 1 bucata,
  • telina 1/2 bucata,
  • ceapa galbena,
  • sare iodata,
  • oua 3 bucati,
  • leustean 1 legatura,
  • smantana 300 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare, cca. 20 de minute, la foc mediu. Cand a dat primul clocot se spumeaza.


Intre timp se curata ceapa si zarzavaturile, se dau pe razatoare si se calesc in apa cu putin ulei, cca 15 minute, la foc mic. Se adauga la supa de carne, zarzavaturile caloit si 1/2 de legatura de leustea, netocata (la final se scoate din ciorba!), se asezoneaza de sare si piper si se mai lasa la fiert la foc mediu cca. 30 de minute.


Inainte de servire, se incinge ciorba, ouale se amesteca cu smantana si se adauga la ciorba fierbinte , oprindu-se focul. Se serveste fierbinte si presarata cu leustean tocat marunt.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

marcela1979 1

15.04.2012, 23:24

vin si eu la o portie

Panacris 1

16.04.2012, 09:01

Multumesc pentru aprecieri!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:44

buna,buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta la ceaun