Ciorba de pui cu zeama de varza

de mirela0911 in Ciorbe, 25 Dec 2010 | 5413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus
  • smantana
  • 0.5l zeama de varza
  • 4-5 lg ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu zeama de varza:

Se curata legumele si se dau pe razatoarea mare. Intr-o oala de 4 litri se pune uleiul si se adauga legumele si se lasa la calit pt. cateva minute. Se stinge cu 3 litri apa fierbinte si se lasa la fiert. Intre timp pieptul se spala si se taie bucatele dupa care se da in cateva clocote separat. Dupa ce legumele sunt aproape fierte se pune carnea si se lasa la fiert pana sunt gata toate. Se adauga zeama de moare fiarta si strecurata, se mai lasa sa dea cateva clocote si se sareaza dupa gust.


Se ia de pe foc si se lasa la racit putin pt. a putea pune galbenusul amestecat cu smantana. Se presara patrunjel tocat marunt si se serveste alaturi de ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

25.12.2010, 20:09

Multumesc fetelor, intr-adevar este f buna cu zeama de varza. De obicei faceam de perisoare, dar de data asta am facut cu carne de pui sa poata sa manance si piticuta mea, care este mare fana de supe si ciorbe, in rest ne cam chinuim cu mancatu .

nadina73 1

02.01.2011, 00:08

si eu folosesc multa zeama de varza sau bors de casa

mihaelar63 1

15.01.2011, 12:59

Ce bine arata ciorbita ta super _aspect cu pui nu am facut , dar voi incerca
Ce frumusete de printesa ai Iti vine sa o papi cu tot cu ochisori si carlionti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec