Ciorba de miel reteta

de Panacris in Ciorbe, 15 Apr 2015 | 1783 vizualizari

 

Da, o altă variantă a ciorbei de miel. Am adus nou cubulețe de roșii și pentru mine, chiar nou, nouț loboda roșie. Nu am gătit până acum lobodă. Sincer, dă tare bine în farfurie. Gata cu vorbăria spor la treabă, dacă anul acesta am adus târziu rețeta, vă va fi de folos anul viitor;)
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • mușchii din spate ai mielului (mai bine spus șira spinării) cca. 700 g,
  • coada de miel,
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri,
  • morcovi 2-3 bucăți,
  • apio 50 g,
  • păstârnac 25 g,
  • pătrunjel rădăcină 50 g,
  • gulie verde 200 g,
  • ardei kapia 1/2 bucată,
  • roșii cuburi din conservă SunFood,
  • ceapă verde 1 legătură,
  • usturoi verde 1 legătură,
  • leuștean 1/2 legătură,
  • leurdă 1/2 legătură,
  • untișor 1 legătură,
  • tarhon 2-3 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • gălbenuș de ou 4-5 bucăți,
  • borș de legume cu smântână
  • Delikat 2-3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie bucățele. Verdețurile se curăță, se spală apoi se toacă mărunt.



Toate acestea se călesc scurt în puțin ulei de floarea soarelui și apă. Se adaugă carnea fiartă și zeama strecurată. Se asezonează de sare, piper, roșiile cuburi și se lasă la fiert cca. 25 de minute. Se drege cu gălbenuș de ou bătut.



Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

16.04.2015, 11:33

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:45

marcela1979 1

19.04.2015, 11:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu taietei de casa