Ciorba de miel reteta cu loboda

de Constelatialeu in Ciorbe, 12 Mai 2015 | 2088 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta Din categoria,am pofta prestez...daca am cu ce,daca nu ...pofta-n cui.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg sira de miel
  • 10 fire ceapa verde ( direct de pe brazda adunata)
  • o mana zdravana de loboda ( din productia proprie )
  • 2 linguri amestec morcov,telina,pastarnac,patrunjel
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • bors de la Fuchs
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu loboda:

Mai intai,dupa ce s-a dezghetat,portionam bucata de sira.Spalam bucatile si le punem la fiert cu 3 l apa si o lingurita sare.Cand incepe sa se ridice spuma o adunam cu spumarul.Cat fierbe carnea ,curatam ceapa,loboda,le maruntim,spalam orezul si mai maruntim un pic amestecum de radacinoase ( au fost date pe razatoarea mare si parca prea erau cat roata carului).Dupa ce am adunat toata spuma si carnea e fiarta,punem ceapa,amestecul de radacinoase,orezul si loboda.Potrivim de sare si lasam sa fiarba cca 20-30 min la foc domol.Cand orezul este fiert adaugam borsul,lasam sa dea in clocot.Tragem oala de pe foc ,batem un ou bine si cu ciorbarul adaugam zeama peste ou,apoi turnam totul in oala.La final adaugam leustean tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

daca apa scade,mai adaugam cat este necesar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gicuta69 1

13.05.2015, 07:33

Ce buna estee!

anca_rm 1

13.05.2015, 14:36

ce m-as baga si eu la o portie , dar sigur nu mai ai

Mihaela11_jo 1

15.05.2015, 19:51

Un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu tarhon