Ciorba de miel retetaq cu salata verde

de Toamna07 in Ciorbe, 14 Apr 2014 | 4861 vizualizari

 

Primavara,cand natura renaste, ea ne daruieste o sumedenie de verdeturi pe care le putem folosi in cele mai variate combinatii , fara sa ne temem ca una nu se va potrivi cu cealalta. In acest minunat anotimp putem sa facem in fiecare zi o alta ciorba,astfel incat,unul dintre ingrediente sa devina predominant . Ciobita mea de miel sta marturie mai ales ca se apropie si Sfintele sarbatori de Paste !
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaste de miel
  • mate de miel
  • 2 salate
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 fir de usturoi verde (optional)
  • 3 oua
  • otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel retetaq cu salata verde:

Cum procedezi :

Cureti carnea de pielite,o speli bine,o tai in bucatele si o fierbi in apa rece cu sare.Adaugam si matele curatate si spalate foarte bine.Le poti despica sa ramana ca o fasiuta si tine 2-3 ore inainte de a le folosi,in apa cu putin otet. Le taiati in bucatele mici. Adunati spuma la carne ori de cate ori este nevoie.

Morcovii taiati cubulete se adauga la jumatatea timpului de fierbere a carnii. Salata se taie fideluta,ceapa se toaca marunt si le adaugati in oala cand este carnea aproape fiarta . Mai lasati sa fiarba putin,trageti oala de pe foc,o lasati 5 minute sa se racoreasca si o dregeti cu oua batute,otet si sare, dupa gust.

Presarati leustean tocat si serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel retetaq cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui