Ciorba de iepure

de AnyCostescu in Ciorbe, 18 Iun 2013 | 3540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata iepure (partea cu gatul )(vezi poza)
  • maruntaie de iepure
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • jumatate de ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de zarzavat conservat
  • verdeata(marar,patrunjel,leustean)
  • sare,piper
  • 1 lingura de bors magic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de iepure:

Iepurele se spala bine si se pun la fiert impreuna cu maruntaie in aproximativ 5 litri de apa. Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa pana carnea e fiarta. Se scoate carnea de iepure si se lasa la racit.Se dezoseaza iar carnita se pune inapoi in oala. Zeama in care a fiert se strecoara si se pune din nou la fiert..Se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt, Dupa ce au fiert bine , se condimeanteaza ciorba cu sare si piper, se adauga verdeturile tocate marunt si se mai lasa sa dea un clocot.. Se opreste focul si se pune o lingura de bors magic sau mai mult daca doriti o ciorba acra.

Se serveste imediat cu mult spor :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de iepure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure