Ciorba de oua de prepelita

de marcela1979 in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Spate de curcan
  • 20 oua de prepelita
  • 1 ou de gaina
  • 1 ceapa verde mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 catei de usturoi
  • 200 gr quark
  • frunze de patrunjel si telina
  • sare,piper
  • 1 lg otet
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oua de prepelita:

Se portioneaza spatele de curcan,se spala bine si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Intre timp curatam zarzavatul si il tocam marunt.Cand carnea este aproape fiarta adaugam ceapa,morcovii,patrunjelul radacina si ardeiul rosu taiat cubulete mici.Se lasa sa fiarba zarzavatul,apoi cand zarzavatul este fiert se pun incet unul cate unul ouale de prepelita.Se lasa sa fiarba.Se face dressing din galbenus de ou de gaina si quark,se aduce la aceeasi temperatura ca si ciorba si se pune in fir subtire in oala. Focul sub oala sa fie foarte mic.Se pune si usturoiul pisat,se asezoneaza de sare si piper si se presara frunzele de patrunjel si telina tocate marunt.Se adauga si o lingura de otet si se stinge focul.


Se serveste calda cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anca_rm 1

02.07.2014, 12:27

interesant

MOKUSKA 1

02.07.2014, 14:08

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de aripioare de curcan