Ciorba de pastai congelate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 1069 vizualizari

 

Ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de cca 1kg pastai de fasole congelate
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei kapia rosii
  • cca 2,5l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • cca 200 ml suc de rosii
  • marar, patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai congelate:

Ceapa, ardeii si morcovii se curata si se spala.


Ceapa se taie marunt, ardeii se taie bucatele iar morcovii se taie rondele.


Punem 3-4 linguri ulei de masline in oala, adaugam legumele taiate, le sotam la foc iute 2 minute timp in care amestecam incontinuu sa nu se arda ceapa.


Adaugam apa plata, sare si piper dupa gust, pastaile congelate, mixul din boabe de piper.


Lasam sa fiarba la foc mic pana intra usor furculita in rondelele de morcov.


Adaugam sucul de rosii, mai dam cateva clocote.


Oprim focul, adaugam verdeata proaspata dupa gust.


Lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi portionam si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai congelate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mirela0911 1

15.05.2016, 17:35

Oooo, e tare buna!

Bunica 1

15.05.2016, 18:22

noiinbucatarie 1

16.05.2016, 09:19

gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor de post