Ciorba de pastai congelate

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 5977 vizualizari

 

Ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de cca 1kg pastai de fasole congelate
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei kapia rosii
  • cca 2,5l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • cca 200 ml suc de rosii
  • marar, patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai congelate:

Ceapa, ardeii si morcovii se curata si se spala.

Ceapa se taie marunt, ardeii se taie bucatele iar morcovii se taie rondele.

Punem 3-4 linguri ulei de masline in oala, adaugam legumele taiate, le sotam la foc iute 2 minute timp in care amestecam incontinuu sa nu se arda ceapa.

Adaugam apa plata, sare si piper dupa gust, pastaile congelate, mixul din boabe de piper.

Lasam sa fiarba la foc mic pana intra usor furculita in rondelele de morcov.

Adaugam sucul de rosii, mai dam cateva clocote.

Oprim focul, adaugam verdeata proaspata dupa gust.

Lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai congelate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Falafel (chiftelute de naut)