Ciorba de pastai cu sunca taraneasca si tarhon

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 7 Iul 2015 | 1189 vizualizari

 

O ciorba satioasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pastaie
  • 500 gr de sunca taraneasca
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 catei de usturoi
  • 300 gr pasta de rosii Cirio
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • tarhon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu sunca taraneasca si tarhon:

Primul lucru pe care il facem este sa curatam pastaile de varfuri si codite, eventual si de atele de pe margine. Rupem pastaile in 2 sau bucati. Curatam morcovii.Tocam ardeiul gras,dovlecelul,rosile,morcovul si ceapa.Intr-o cratita punem sunca taraneasca taiata bucatele sa se rumeneasca impreuna cu ceapa si usturoiul tocat.


Cand s-a rumenit putin adaugam celelalte legume sa se caleasca peste sunca.Cand se inmoaie ardeiul adaugam si rosiile taiate cubulete.Dupa ce s-a inabusit putin adaugam pastaia.Adaugam apa in oala si pasta de rosii si lasam ciorba sa fiarba.


Cand fasolea este fiarta,potrivim de sare si piper,acrim cu zeama de tarhon si frunze de tarhon,batem cele doua oua si le turnam in fir subtire in ciorba amestecand mereu.Pofta buna.


 

TIPS-URI

1

Daca vreti sa faceti cu fasole uscata, din piata, aveti nevoie de 1 kg de fasole care trebuie inmuiata cateva ore (eventual, chiar de pe o zi pe alta); o puneti la fiert, la foc mic, in apa rece, si schimbati apa, cand clocoteste, de macar doua ori, si de abia dupa aceea o lasati, tot la foc mic, pana cand este fiarta.

2

Putem folosi la ciorba smantana,patrunjel verde si orice tip de afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu sunca taraneasca si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

reisnaor_2006 1

08.07.2015, 10:45

dantes 1

08.07.2015, 12:53

Buna!

roxana_simona 1

01.08.2015, 17:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare