Supa de praz

de Sylvia in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 3493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru o oala de 4 litri avem nevoie de :un morcov,
  • o ceapa,
  • o bucata de telina,
  • un fir mare de praz ( daca e mai mic puneti 2 fire ) ,
  • o canita de orez, 
  • o lingura de vegeta mea naturala (  )  ,
  • sare,
  • piper,
  • o lingura de bors magic ( sau bors natural daca aveti, adaptati cantitatea  dupa gust ),
  • 2-3 linguri de ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz:

Preparare : dam pe razatoare morcovul si telina iar ceapa o maruntim fin de tot ( eu am folosit robotul) . Intr-o oala mai mare ( eu am folosit vasul meu de fonta ) punem la calit legumele si vegeta naturala in 2-3 liguri de ulei si le lasam pret de cateva minute la foc mic.


Adaugam apoi putina sare si piper si apa si lasam saclocoteasca. Intre timp ne ocupam de praz , spalam bine fiecare frunza separat si il pregatim pentru taiat.


Cand clocoteste apa adaugam orezul si la 5 minute dupa orez adaugam prazul taiat franjuri subtiri. Lasam si prazul timp de 8-10 minute sa fiarba la foc mediu si cu oala acoperita. La sfarsit mai dregem cu sare si cu bors dupa gust si adaugam o mana de verdeata .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

15.04.2010, 13:40

foarte buna si mie imi place mult prazul

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 15:47

super

mihaelar63 1

15.04.2010, 22:21

rapid de preparat si gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare