Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei

de epurasha2bb in Ciorbe, 29 Mar 2011 | 4319 vizualizari

 

Delicioasa, aromata si merge si de post!

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 2 ardei mari rosii capia
  • 1 ceapa alba si 2 cepe rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucata de radacina de telina
  • 1 morcov
  • faina
  • sare
  • 1 lingura de boia de ardei dulce
  • 2 linguri de iaurt de post/lapte de soia
  • 1 varf cutit de nucsoara praf
  • 1 lingurita boabe de porumb dulce din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei:

Se pun la fiert intr-o oala de apa cu sare legumele intregi si curatate: morcovul, radacina de telina si de pastarnac.Cand s-au fiert bine, se scot si se paseaza.Patrunjeleul spalat bine se toaca foarte marunt.Se adauga si el si legumele pasate in zeama in care au fiert legumele.Se lasa acoperit la foc mic si intre timp se prepara galustele din ardei.


Se toaca marunt cepele rosii si ardeii capia si se calesc in putin ulei si un praf de sare.Se scot si se paseaza bine ca o crema, se adauga o lingurita de boia de ardei dulce si se adauga apoi faina intr-un bol.Se amesteca cu o lingura pana devine consistent ca o plastilina.Se fac mici gogoloaie care se pun in oala pe foc.Se lasa doar cateva minute,maxim 10.


Se face un amestec in blender din boabele de porumb cu iaurtul(de post) si putina faina.Se adauga un varf de cutit de nucsoara si se dezleaga in ciorbita.Se mai pune deasupra si putin tarhon uscat la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

04.04.2013, 20:10

Multumesc! va pup!

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 15:24

arata foarte bine

epurasha2bb 1

28.10.2013, 19:40

multumesc,mie mi-a placut foarte mult, o recomand cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun