Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei

de epurasha2bb in Ciorbe, 29 Mar 2011 | 4081 vizualizari

 

Delicioasa, aromata si merge si de post!

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 2 ardei mari rosii capia
  • 1 ceapa alba si 2 cepe rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucata de radacina de telina
  • 1 morcov
  • faina
  • sare
  • 1 lingura de boia de ardei dulce
  • 2 linguri de iaurt de post/lapte de soia
  • 1 varf cutit de nucsoara praf
  • 1 lingurita boabe de porumb dulce din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei:

Se pun la fiert intr-o oala de apa cu sare legumele intregi si curatate: morcovul, radacina de telina si de pastarnac.Cand s-au fiert bine, se scot si se paseaza.Patrunjeleul spalat bine se toaca foarte marunt.Se adauga si el si legumele pasate in zeama in care au fiert legumele.Se lasa acoperit la foc mic si intre timp se prepara galustele din ardei.


Se toaca marunt cepele rosii si ardeii capia si se calesc in putin ulei si un praf de sare.Se scot si se paseaza bine ca o crema, se adauga o lingurita de boia de ardei dulce si se adauga apoi faina intr-un bol.Se amesteca cu o lingura pana devine consistent ca o plastilina.Se fac mici gogoloaie care se pun in oala pe foc.Se lasa doar cateva minute,maxim 10.


Se face un amestec in blender din boabele de porumb cu iaurtul(de post) si putina faina.Se adauga un varf de cutit de nucsoara si se dezleaga in ciorbita.Se mai pune deasupra si putin tarhon uscat la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

04.04.2013, 20:10

Multumesc! va pup!

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 15:24

arata foarte bine

epurasha2bb 1

28.10.2013, 19:40

multumesc,mie mi-a placut foarte mult, o recomand cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana