Ciorba de perisoare

de kamy in Ciorbe, 18 Oct 2010 | 6223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 gogosar mic
  • 1 ardei mic
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • orez
  • tarhon in otet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In carnea tocata(amestec vita+porc)am pus o mana de orez pe care l-am spalat bine si cele doua albuse batute cu putina sare si piper.Am amestecat bine compozitia dupa care am pus-o in frigider la rece.

Cele 2 galbenuse le frecam cu 2 lg.de otet de la tarhon si le lasam deoparte.

Morcovii ii radem,telina la fel,ceapa tocata marunt,ardeiul si gogosarul cubulete.

Intr-o oala de 4 l punem apa(cam 3 l) si adaugam legumele iar cand fierbe apa cu o ling.luam din compozitia de carne si cu mainile ude formam perisoare pe care la punem in ciorba care clocoteste.Dupa aprox.15 min punem in ciorba o mana de orez bine spalat. Adaugam sare,piper,concentrat de legume dupa gust,iar cand perisoarele sunt fierte(dupa aprox o juma de ora)adaugam otet de pe tarhon,tarhonul taiat marunt,mai lasam un clocot si oprim focul.

Peste cele 2 galbenuse cu otet de la tarhon punem smantana(eu am pus 3 lg.mari de smantana fff groasa de la tara...ca untul)amestecam bine si dregem ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

kamy 1

22.10.2010, 15:32

ela...scuze...nu am mai intrat pe reteta asta ...ms

nico_m 1

03.11.2010, 14:38

fa bine si posteaza si reteta de la ciroba de burta. Stiu ca e f buna cea facuta de tine si cine stie, poate ma chinuie talentul si pe mine

kamy 1

07.11.2010, 21:08

o fac cat de curand da o postez dupa o saptamananu de alta da ma trezesc cu al tau la usa si raman fara(ciorba)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gulii cu perisoare afumate