Ciorba de perisoare

de Valclaudia in Ciorbe, 21 Sep 2014 | 3431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 200 gr. carne tocata de porc
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ou
  • boia dulce, sare si piper dupa gust
  • 1 lingura gris
  • putin cimbru uscat
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 ceapa
  • 2 ardei diferit colorati
  • 2 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • cca 1,5 -2 l apa rece
  • bobite de piper
  • 150 ml bors (din comert am avut eu)
  • verdeata tocata (patrunjel si leustean verde)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Peste carnea tocata punem 1 ou, boia dulce,orez, cimbru uscat,gris, sare si piper dupa gust. Amestecam aceasta compozitie, acoperim cu un capac si dam ra rece cca 10 minute sa se intrepatrunda aromele.


Ceapa curatata, spalata si tocata o punem la sotat in 2 linguri de ulei. Imediat adaugam si ardeii taiati bucatele, morcovii taiati rondele si bobitele de piper.


Adaugam rosiile pasate, foaia de dafin si apa. Lasam la fiert pana se inmoaie morcovii.


Formam perisoarele si le adaugam in ciorba. Lasam sa colocoteasca cat este nevoie. Dupa ce perisoarele se ridica la suprafata eu le mai las cam 5-7 minute, dupa care adaug borsul si verdeata tocata marunt.


Stingem focul, mai lasam cateva minute oala acoperita sa se amestece aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

21.09.2014, 11:50

Bunica 1

21.09.2014, 11:51

Harnicuta are ciorba gata!

Constelatialeu 1

21.09.2014, 12:04

...tu ai retete pe banda rulanta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fidea