Ciorba de perisoare

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 21 Iul 2015 | 2887 vizualizari

 

Fetitei mele ii place carnea mai mult decat legumele, asa ca ciorba de perisoare este una dintre preferatele ei.

 

INGREDIENTE

  • Ciorba:
  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • o lingurita de baza pentru mancaruri;
  • 3-4 l apa;
  • 3-4 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • doua crengute de leustean;
  • sare.
  • Perisoare:
  • 850 g carne tocata de porc;
  • 50 g orez;
  • o ceapa;
  • doua oua;
  • o lingura bulion;
  • putin cimbru uscat;
  • o lingura faina;
  • sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata ceapa de foi si se spala.


Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt.


Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari.


Legumele se pun la fiert impreuna cu baza pentru mancaruri petru 20-30 de minute.


Intre timp, se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, ceapa curatata, spalata si data prin robot, ouale, bulionul, cimbrul, faina si sarea. Se formeaza perisoarele si se pun rand pe rand in apa clocotita.


La final, se adauga rosiile si crengutele de leustean spalate, apoi se potriveste ciorba de sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.07.2015, 20:18

Si mie imi place mult ciorba de perisoare!

poa 1

22.07.2015, 09:11

Buna!

Ksenya 1

24.07.2015, 18:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5496 puncte

lucy2002

4519 puncte

RODIMUR

4470 puncte

Ancutsa

4268 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu chisatura